Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca era foarte rapid si satios.
1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgeti de apa, apoi le amestecati cu o lingura de unt.
2.Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon, timp de 1-2 minute, apoi taiati-le in bucati potrivite.
3.Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul, amestecand continuu. Aveti grija sa nu-l ardeti! Dupa ce trageti dupa foc adaugati nucile.
4.Puneti peste paste pesmetul cu nucile, scortisoara si rom dupa gust.
5.Puteti servi cald sau rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii