Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa.
Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa, impreuna cu ceapa taiata marunt, sare, piper dupa gust si dafin.
Dupa 3-4min, se adauga 2 cani cu apa fierbinte, mazarea, pasta de rosii si se lasa pe foc 10 minute. Spre final, se adauga oregano, usturoiul pisat, sare, daca mai e nevoie, iar dupa 3-4 minute de fiert, se opreste focul.
Se fierb pastele intr-un vas cu apa si sare 5 minute, se scurg bine, apoi se pun pe farfurie, deasupra sos cu carne si patrunjel tocat marunt.
Pofta buna la un fel principal delicios!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii