Pastele se fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se curata si taie ceapa si usturoiul.
Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se adauga ceapa si usturoiul.
Se lasa la calit cateva momente, dupa care se adauga scoicile, inghetate. Peste ele se pune sosul tomat, apa, sare, zahar si piper.
Se fierb toate, pana sosul scade de trei degete si devine gros.
Odata pastele fierte, se pun peste sos si se amesteca. La sfarsit se pune formaggio si se mai amesteca putin.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii