Pastele se fierb al dente in apa cu sare.Somonul il taiem(nu prea marunt),ceapa o tocam si o punem la calit intr-o tigaie incapatoare in uleiul de masline.
O lasam pana devine transparenta, adaugam somonul si lasam 1-2 minute,crema de branza(tip philadephia sau orice alt tip aveti),smantana(eu am avut una foarte densa)
Potrivim de sare si pier sipunem si patrunjelul tocat.Scurgem pastele si le rasturnam in tigaie,mai lasam un minutel sa se intrepatrunda aromele.Servim imediat cu piper proaspat macinat deasupra.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii