Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc ,amestecad incontinuu,adaugand din cand in cand putina apa; se aduga somonul taiat felii sau cuburi,patrunjelul se mai calesc impreuna dupa care se adauga smantana,si se ia de pe foc;
Pastele se fierb in apa cu sare,se scurg se pun peste sosul de somon,se amesteca bine pt a incorpora sosul,se servesc;
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii