Pastele se pun la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat, pana ele se fierb, se poate pregatii sosul.
Asadar, frunzele de busuioc, se spala, se usuca intr-un prosop de hartie si se pun in paharul de la blender.
Catelul de usturoi se curata, se spala si se taie mai marunt. Bucatile de usturoi,se pun peste bususioc. Se mai pun peste frunzele de busuioc, uleiul de masline si sare.
Se mixeaza cateva momente totul, pana toate sunt maruntite.
Apoi, daca pastele s-au fiert, suficient ( ele trebuiesc fierte, "al dente"), se scurg de apa si se pun intr-un bol. Peste ele se pune sosul si se amesteca.
La sfarsit se pun lingurile de formaggio si se amesteca din nou.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii