autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste cu sos picant de vinete

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 august 2016

Ingrediente
1punga cu paste, 1vanata mare, 1cutie cu rosii cubulete sau 500g rosii bine coapte, 1lingurita boabe de coriandru, 2ardei iuti uscati mici, 125g masline fara samburi, ulei de masline, 150g parmezan ras, sare, piper, busuioc, 1lingura otet, cherry galbene(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Vanata spalata,uscata,se taie cubulete,se pudreaza cu sare si se lasa intr-o sita 10min;se oparesc apoi 1-2min si se scurg;
In tigaie se pun 5-6linguri ulei de masline,se caleste vanata,se adauga boabele de coriandru si ardeiii uscati,pisate impreuna in piulita,apoi maslinele taiate,rosiile cubulete,rosiile galbene intregi,busuioc verde sau uscat,sare,piper pentru cine doreste, si se lasa pe foc mic pana scade,30-40min;la sfarsit se adauga otetul dupa gust.
Se serveste pe farfurie pastele fierte si scurse,deasupra sosul de vinete,parmezan ras si busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos picant de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos picant de vinete

Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete

3 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker

Se pregăteşte o soluţie, un baiţ din zeama de lămâie, puţină apă, 3 căţei de usturoi

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1punga cu paste
  • 1vanata mare
  • 1cutie cu rosii cubulete sau 500g rosii bine coapte
  • 1lingurita boabe de coriandru
  • 2ardei iuti uscati mici
  • 125g masline fara samburi
  • ulei de masline
  • 150g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1lingura otet
  • cherry galbene(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Bostanei (dovlecei) gratinati