Mod de preparare
Se curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o tigaie, adaugam cam 50 ml ulei la undit deoarece pieptul nu are grasime si da un plus de savoare. Lasam la undit pana se rumeneste, si apoi adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul iute taiat felii subtiri si lasam ca ceapa sa se prajeasca pana se face aurie. Peste ceapa adaugam ardeiul gras taiat felii fine si rosiile taiate felii fine, turnam o cana de apa de 300 ml. si lasam sa fiarba bine. Cand rosiile si ardeiul gras sunt fierte, adaugam o lingura de pasta de tomate, seminte de chimen, busuioc, vegeta de pui si mai lasam cateva minute la fiert.
Intr-o oala punem cam 1 l .de apa la fiert si cand apa clocoteste punem pastele la fiert cam 8 minute, apoi le clatim cu apa rece si le punem peste sosul picant. Le mai fierbem inca cinci minute, apoi oprim focul.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii