Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit.
Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa sosul mai fin)
Cand rosiile s-au fiert adaugati tonul scurs si maslinele taiate felii.
Cand pastele s-au fiert, scurgeti apa si puneti-le in tigaie peste sos. Un secret pe care l-am invatat de la un bucatar italian este ca intotdeauna sa puneti pastele peste sos si nu sosul peste paste.
Amestecati bine mai lasati pe foc 2-3 minute si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii