Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit.
Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa sosul mai fin)
Cand rosiile s-au fiert adaugati tonul scurs si maslinele taiate felii.
Cand pastele s-au fiert, scurgeti apa si puneti-le in tigaie peste sos. Un secret pe care l-am invatat de la un bucatar italian este ca intotdeauna sa puneti pastele peste sos si nu sosul peste paste.
Amestecati bine mai lasati pe foc 2-3 minute si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii