Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu putina sare. Se sierb 3-4 minute, dupa cum este recomandat pe pachet.
Legumele se spala .
Rosiile se oparesc si se curata de coaja dupa care se taie cubulete.
Ceapa si ardeiul se taie julien.
Morcovul se da prin razatoare mare .
Dovlecelul se taie cubulete.
Usturoiul se zdrobeste.
Intr-un wok se pune uleiul impreuna cu ceapa si morcovul si se inabusesc la foc domol. Dupa cateva minute se adauga ardeiul , dovlecelul, rosiile si condimentele. Se mai inabuse circa 5 minute dupa care se adauga vinul , usturoiul si verdeata. Se ia de pe foc,
Pastele se aranjaza pe farfurie, peste care se toarna sosul
Este delicios !
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii