Paste din orez cu sos de legume. Pentru vegetarieni si nu numai !

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste din orez cu sos de legume. Pentru vegetarieni si nu numai !

Ingrediente

  • Necesar:
  • -Un pachet paste de orez
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -1 dovlecel micut
  • -3-4 rosii
  • -4-5 catei de usturoi
  • -50 ml ulei de masline
  • -50 ml vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -busuioc
  • -oregano

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu putina sare. Se sierb 3-4 minute, dupa cum este recomandat pe pachet.

Legumele se spala .

Rosiile se oparesc si se curata de coaja dupa care se taie cubulete.

Ceapa si ardeiul se taie julien.

Morcovul se da prin razatoare mare .

Dovlecelul se taie cubulete.

Usturoiul se zdrobeste.

Intr-un wok se pune uleiul impreuna cu ceapa si morcovul si se inabusesc la foc domol. Dupa cateva minute se adauga ardeiul , dovlecelul, rosiile si condimentele. Se mai inabuse circa 5 minute dupa care se adauga vinul , usturoiul si verdeata. Se ia de pe foc,

Pastele se aranjaza pe farfurie, peste care se toarna sosul

Este delicios !

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise