autor:

licu pop

» » Paste si pizza

Paste fantastice...

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
100 gr bacon sau kaizer, 200 gr carne de vita, 3-4 ciuperci, 4-5 cepe medi, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar de bulion(recomand facut in casa), 1 pahar de vin dulce, 1 pahar de supa de carne(poate sa fie si din 2 cuburi de vita), un praf de cimbru, 2-3 foi de dafin, sare piper, o cutie de paste late lungi, o bucatica de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se taie baconul cubulete si se da la prajit.Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon.Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie.Taiem ciupercile fidelute si prajim cu carnea cam 2-3 minute.
Peste carne turnam supa de carne(atentie!! trebuie sa fie calda sa nu se caleasca carnea),bulionul,vinul,ceapa,cimbrul,usturoiul taiat marut si foile de dafin.Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta.
Pastele se fierb in apa.Topim untul intr-o cratita(au o aroma deosebita facute la ceaun)si prajin pastele cam 2-3minute.Punem sosul peste paste si servim alaturi de un pahar de vin dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fantastice..." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 13 comentarii

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

    bravo!

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi plac si dulci si sarate, cu branza, cu nuca, cu urda, sub diferite forme. Aici dulci, ornate cu gem.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Imi plac dintotdeauna pastele ale mele sunt cu piept de pui si sos de rosii cu busuioc.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Fantastica(ca sa fiu in tema),reteta ta.Am salvat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      O bunatate.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Chiar esti un adevarat bucatar.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Interesanta reteta.Gatesc paste in fiecare zi fii stabilita in Italia,dar nu am gatit niciodata asa cum le faci tu.O sa le incerc cat de curand,trebuie sa fie foarte bune.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte bune pastele tale! În general aşa le pregătesc si eu, dar fara ciuperci, care mie nu-mi plac.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte aromate!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Fantastice!...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      In mod sigur sunt tare gustoase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Interesanta reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 100 gr bacon sau kaizer
  • 200 gr carne de vita
  • 3-4 ciuperci
  • 4-5 cepe medi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de bulion(recomand facut in casa)
  • 1 pahar de vin dulce
  • 1 pahar de supa de carne(poate sa fie si din 2 cuburi de vita)
  • un praf de cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare piper
  • o cutie de paste late lungi
  • o bucatica de unt

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

Marian (Chef de cuisine)

bravo!

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de vanilie si nuca