Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.
Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii