paste gratin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
paste gratin

Ingrediente

  • - un pachet de macaroane
  • - 200gr cascaval
  • - 300gr piept de pui
  • - 250gr suc de rosii(gros)
  • - o ceapa medie taiata cubulete mici
  • - 3 catei de usturoi tocati
  • - sare, piper negru dupa gust
  • - ulei de masline

Mod de preparare

- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei.

- Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline pana se rumenesc, dupa care se adauga cubuletele pe piept de pui. Se prajesc pana pieptul e gata.

- Se adauga sucul gros de rosii si se lasa sa dea in fiert,dupa ce fierbe cam vreo 5 min se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca pieptul e gata, se ia de pe foc si se lasa putin pentru a se raci. Dupa ce se raceste un pic, se adauga cascavalul gata dat prin razatoare, se amesteca bine si se pun si macaroanele fierte, se amesteca toate ingredientele dupa care se pun in tava unsa cu ulei de masline si se pune in rola, puteti tine in rola pana se face o crusta deasupra sau pana cand cascavalul se topeste complet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise