Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Ingrediente
1 pachet paste lungi, sare piper/200 grame carne, 3 oua, 200 g branza, 1 rosie, ketchup / bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.
intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se taie marunt carnea si se adauga peste oua, la fel si rosia se taie si se adauga, se toarna compozitia peste pastee, se orneaza cu putina branza, apoi ketchup si se baga la cuptor timp de 30 de min
pofta buna
se serveste cu 1 pahar de bere
Daca ti-a placut reteta noastra "paste la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le
Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt
9 voturi
9 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009
Mmm ce bine arata
alin , 25 septembrie 2009
fara bere mahhhhh
mariana , 25 martie 2009
F interesanta reteta, abia astept sa o incerc.
cris , 02 ianuarie 2009
La toate retetele cu paste nu se foloseste niciodata ketchup sau bulion. Scarbos!