Puneti pastele la fiert in 3 litri de apa clocotita cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet.
Curatati vanata de coaja, taiati-o cubulete, pudrati-o cu putina sare, apoi stoarceti zeama. (vezi video)
Puneti la calit in ulei ceapa tocata, vanata stoarsa, carnatii taiati marunt, ardeii grasi fasiute subtiri si spanacul spalat si taiat marunt. Dupa cateva minute adaugati rosiile cubulete, cateva feliute de peperoni, patrunjelul tocat si concentratul de ciuperci. Dregeti gustul de sare, piper, paprika, adaugati ketchup si lasati cateva minute la foc mic pana mai scade zeama.
Ungeti o tava mai adanca cu ulei, puneti un strat de paste strecurate, peste care raspanditi uniform umplutura de legume cu carnati. Puneti deasupra restul de paste si dati tava la cuptor, la foc mediu, cam 30 de minute.
Amestecati ouale cu smantana pana se omogenizeaza si radeti branza pe razatoarea mare. Scoateti tava din cuptor, turnati deasupra amestecul de oua cu smantana si presarati branza rasa, apoi mai dati la cuptor, la foc mic, 15-20 minute.
Lasati sa se racoreasca, portionati si asezati pe farfurii, decorati cu feliute de peperoni si frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii