Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgem, le clatim si le lasam deoparte. Intre timp punem la calit intr-o cratita, uleiul, ceapa si usturoii picati pana incepe sa sticleasca, adaugam bucatelele de pui si dafinul si mai prajim 5min. Adaugam o jumatate de cana de apa fierbinte, boiaua, sosul picant, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cu capac cca. 8-10min. Dupa care adaugam pastele fierte si patrunjelul maruntit, amestecam, tragem de pe foc si lasam sa se odihneasca 5min. cu capacul pus. Se serveste acompaniat cu un vin alb sec si rece. Aceasta mancare se serveste de multe ori in casele portughezilor. Va urez pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii