Paste cu nuca de cocos si ananas

Timp pregatire
25 minute
Paste cu nuca de cocos si ananas

Ingrediente

  • 400 g melcisori Hutton
  • 600 ml apa
  • 150 ml compot ananas
  • 120 g ciocolata alba
  • 8 felii ananas (din compot)
  • 4 lg cu varf fulgi de nuca de cocos
  • 1/8 lgt sare
  • 1/2 lgt esenta rom (optional)

Mod de preparare

1. Pune compotul si apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.

2. Opreste focul, ia pastele, scurgele, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.

3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.

4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti servi calde sau reci. Orice varanta ati alege, pastele sunt la fel de bune.

Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise