1799
retete

Alte sectiuni
  • Spirale cu sunca si cascaval

    Poate fi un mic dejun satios, o cina sau chiar pachetel pentru scoala sau serviciu! Aluat: Intr-un bol se cerne faina si se amesteca cu sarea. Se face in mijloc o gropita, se pune drojdia, se presara zaharul si se toarna putina apa calduta. Se lasa sa

    0 comentarii

  • Paste integrale cu legume

    Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic de parmezan deasupra. O sa iubesti reteta asta! 1. incepe cu dovlecelul, pentru ca are 75% apa trebuie “ uscat” un

    0 comentarii

  • Pizza cu Blat de Conopida

    Blat de conopida - Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; - Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute; - Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de

    0 comentarii

  • Paste cu ton RIO Mare si ardei

    1. Umpleti o oala mare cu apa. Adăugați sare și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și gatiti-le. Taiati ardeii in bucati mici. Curatati cartofii de coaja si taiati in cuburi mici. Feliati prazul și taiati in jumatate roșiile cherry.   2.

    0 comentarii

  • Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

    Curatam usturoiul si il tocam marunt. Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe conserva de ton sau ulei de masline, il incingem si calim in el usturoiul cateva secunde. Rosiile cherry spalate, le taiem in 4 si le adaugam peste usturoi,

    0 comentarii

  • Pizza bread

    Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele. Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna

    0 comentarii

  • Reteta de aluat de pizza si Pizza Margherita

    1. Intr-un bol incapator, pun zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si drojdia. 2. Pune apoi faina si framanta. Cand au inceput sa dispara cocoloasele, pune si sarea si framanta pana obtii un aluat omogen. Nu ar trebui sa dureze

    1 comentariu

  • Pizza cu ardei gras si rosii

    Se framanta aluatul si se lasa la dospit cca 30 min. Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt peste care se adauga branza rasa, sunca, maslinele, cascavalul, rosiile taiate felii, ardeiul taiat fideluta si ceapa

    0 comentarii

  • Creste multicolore cu topping de rosii si busuioc

    Punem la fiert pastele (crestele) în apă clocotită în care am adăugat o lingură de ulei. Peste aproximativ 10 minute le tragem de o parte şi le lăsăm acoperite cu capacul să mai crească în apă. Spălăm bine roşiile, le tăiem

    0 comentarii

  • Pizza pe bat

    Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei. Cascavalul si salamul le taiem cubulete mici. Ungem aluatul cu ketchup si sos BBQ, presaram pe el cascavalul si salamul

    0 comentarii

  • Pizza vegetariana cu pesto

    Aluatul: Drojdia o dizolvam in 100 ml apa calduta impreuna cu zaharul si o lingura de faina . Lasam deoparte pana se umfla putin. Intr-un castron punem faina si sarea ,iar in mijlocul ei turnam drojdia ,uleiul de masline si apa(apa nu o punem pe toata

    0 comentarii

  • Paste Baneasa cu sos si piept de pui

    Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste ea pieptul de pui taiat bucatele si lasam sa se patrunda bine ,apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba cam 5 minute , adaugam

    0 comentarii

  • Pizza cu hribi

    -Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre finalul framantarii se adauga ulei,putin cate putin,pana cand aluatul se dezlipeste de pe vas. Se intinde 1/2 aluat

    0 comentarii

  • Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

    Punem o oala cu apa la fiert, si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul cu lama cutitului si il tocam marunt. Intr-o tigaie punem

    0 comentarii

  • Paste, cu ceapa verde si ciuperci

    Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs. Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta. Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper

    0 comentarii

  • Fusilli all' arrabbiata

    Delicioase, portii pentru 4 persoane Punem 2 l de apa la fiert si cand da in clocot punem 1 lgt sare, 1 lg condimente la plic, punem pastele si amestecam. Intre timp calim usturoiul zdrobit cu lama cutitului, punem ardeiul taiat felii si la sfarsit rosiile

    0 comentarii

  • Deliciu de spirale la cuptor

    Punem 2 l de apa pe foc și când începe sa fiarbă adaugam 2 lgt de sare, 1/3 lgt ienibahar macinat, coriandru, foi de dafin si pastele. Amestecam mereu și lasam sa fiarba al dente vreo 8 min, le gustam. Calim carnea si legumele pe rand în ordinea

    1 comentariu

  • Shawarma libaneza de pui

    Boabele de coriandru si ardeiul iute uscat le sfaramam fin de tot , intr-un mojar. Vom lua din praful obtinut atat cat va fi nevoie pentru marinada. Sofranul il inmuiem in laptele caldut, amestecam din cand in cand pina se face laptele auriu-portocaliu. Pipptul

    0 comentarii

  • Paste cu nuca

    Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam putin sa nu se prinda intre ele. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, apoi le strecuram. Pana se scurg de apa, macinam miezul de nuca. Punem untul la

    0 comentarii

  • Paste de orez cu legume

    Legumele le curatam de coaja si razuim pe razatoarea mica morcovul si zuchini.Apio si ceapa le tocam cu un cutit cat de mici doriti. Punem pe foc intr-o oala 1.5 litri de apa si o lingura de sare . Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba . Incingem

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: