1799
retete

Alte sectiuni
  • Macaroane cu carne

    Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata si sotam pentru cateva minute amestecand mereu. Adaugam rosiile si pasta tomate , sare, piper si putina apa si fierbem la foc mediu pentru 30 de minute.

    0 comentarii

  • Pastitio

    Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam ceapa, usturoi si sare. Calim bine, apoi adaugam carnea tocata si amestecam. Adaugam apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Punem la fiert macaroanele,

    0 comentarii

  • Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

    Trebuie sa recunostem ca este o mancare foarte gustoasa si satioasa, dar ce-i drept contine multe calorii.De aceea nu o repetam prea des, dar trebuie incercata, macar o data pe luna sau doua. Pastele fettuccine, eu una le consider mai gustoase decat celelalte

    0 comentarii

  • Pizza Royal

    Pentru inceput pregatim aluatul pentru pizza : Intr-un bol mai mare punem faina si in mijlocul ei facem o gaura in care punem drojdia uscata, sarea, zaharul si uleiul. Le amestecam si turnam incet-incet apa calduta si framantam . Cand toate s-au omogenizat

    1 comentariu

  • Paste cu dovlecel de post la slow cooker Crock-Pot

    In vasul aparatului Crock-Pot puneti pastele fainoase, de tip fusilli, dovlecelul curatat de coaja si taiat bucati subtiri, rosiile cherry taiate in patru si suscul de rosii. Presarati sare si putin rozmarin. Acoperiti cu apa. Setati aparatul Crock-Pot

    0 comentarii

  • Paste fusilli cu busuioc si sos de rosii

    Folosim 1 l de apa la 100 gr de paste deci punem la fiert 2 l de apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam 2 lgt rase de sare si amestecam. Cand clocoteste apa punem pastele si amestecam in ele pe parcursul fierberii. Lasam sa fiarba al dente si cand sunt

    0 comentarii

  • Pizza cu sparanghel

    Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic. Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava. Se lasa in tava

    0 comentarii

  • Pizza Crunchy Crust

    1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde

    0 comentarii

  • Coltunasi cu carne de pui si sos alb

    1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un praf dec sare apoi amestecam cu furculita pana nu se mai poate roti in aluat,apoi se framanta cu mana pana nu se mai lipeste de degete.Se pudreaza cu faina

    0 comentarii

  • Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

    1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un praf dec sare apoi amestecam cu furculita pana nu se mai poate roti in aluat,apoi se framanta cu mana pana nu se mai lipeste de degete.Se pudreaza cu faina

    0 comentarii

  • Budinca cu fidea si branza de vaci

    Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii tinem 3 min. apoi scurgem fideaua de apa folosind o strecuratoare. Punem fideaua intr-un vas mai incapator si adaugam rand pe rand(amestecand de fiecare

    0 comentarii

  • Piept de pui cu susan si taitei de orez

    1.Pieptul de pui spalat si zvantat, se taie fasii subtiri, apoi se marineaza cateva ore, la rece, cu cele doua linguri de sos de soia, sosul Worcester, sare, un praf de chilli, ghimbirul ras. 2.Se taie ardeiul gras feliute subtiri, ceapa rosie se taie

    0 comentarii

  • Paste rasfatate in sos de branzeturi

    Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior. Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant. Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga

    0 comentarii

  • Paste Caccavella umplute

    Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata

    0 comentarii

  • Budinca cu paste si carne tocata

    Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece. Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare. Separate,tocam carnea. Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia

    0 comentarii

  • Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

    Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece.Ciupercile splate si feliate subtire se calesc intr-un strop de ulei de masline. Rosiile se oparesc,se curata de pielita se dau prin razatoare si apoi se calesc intr-un pic

    0 comentarii

  • Pizza cu sunca de Praga

    Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit de tare care se acopera si se lasa sa creasca ,cca 30 minute.Se intinde aluatul crescut in foaie de cca 0,5 cm care se aseaza in tava rotunda unsa cu un pic

    0 comentarii

  • Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

    Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele. Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana cand aceasta isi schimba culoarea. Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei

    0 comentarii

  • Paste cu ciuperci (de post)

    Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană. Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci. Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf

    0 comentarii

  • Spaghetti cu branza cheddar, ardei iute si rosii uscate

    Pastele se fierb in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se fierb al dente, se scurg. Se adauga cateva rosii uscate conservate. Ardeiul iute se taie rondele subtiri, branza se taie fasii subtiri. Se amesteca toate ingredientele

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: