Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs într-o strecurătoare.
Se poţionează carnea şi se căleşte în unt, se adaugă apă caldă şi se fierbe înăbuşit până ce este fiartă, se adaugă brokkoli, sare şi piper şi se mai fierb 3 minute.
Se pun pastele într-un castron mai mare, se răstoarnă peste ele carnea cu brokkoli şi sosul bolognese picante cu chili, se amestecă şi se servesc imediat.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii