Pastida (placinta cu ciuperci)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pastida (placinta cu ciuperci)

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 pahar maioneza cumparata(150gr.)
  • 1 pahar smintina
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde pentru a iesi un aluat mai gros ca de clatite.
  • Umplutura:
  • dupa preferinta,se poate face si cu carne si cu cartofi etc.
  • eu am folosit:
  • 2 cepe taiate solzisori(fidelute)
  • 2 cutiute ciperci
  • mazare si morcov congelate, dupa preferinta
  • 1 cutiuta boabe de porumb

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.

Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.

Lasam sa se raceasca.

La urma adaugam si boabele de porumb.

Intr-o tava unsa cu margarina, punem jumatate din compozitia de aluat, intindem frumos cu o lingura sa fie uniform.

Tot cu ajutorul unei linguri punem uniform si umplutura, iar la urma jumatatea ramasa de aluat. Intindem frumos cu o lingura si o dam la copt la 180-200 grade C, pina ce placinta se rumeneste frumos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise