1.Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert se scurg,apoi se pun intr-un castron.Se adauga 4 linguri cu unt topit,cascavalul ras,sare si piper.Ouale se bat bine si se pun peste macaroane.Se amesteca bine si se da deoparte.
2.Se curata ceapa,se toaca si se caleste intr-un vas mai mare cu 2 linguri de unt.Se adauga carnea si usturoiul pisat,bulionul,vinul,o ceasca de apa,sare si piper dupa gust.Se lasa pe foc pana scade zeama,cam 15-20 de minute.
3.Pentru sosul Bechamel.Punem untul la topit. Se adauga faina si se mesteca circa 2 minute.Se incorporeaza incet laptele pentru a nu se forma cocoloase.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,iar inainte de a stinge focul se adauga si oul batut.Se pune 4-5 linguri din sos peste carne.
4.Se pune intru-n vas(de yena,tava,etc)un rand de paste,apoi unul de carne,sos,din nou paste,carne,sos,si la sfarsit paste.Se da la cuptor pentru circa 50 de minute.Se serveste cu cascaval ras.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii