Pastrama de caprioara cu tagliatelle

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pastrama de caprioara cu tagliatelle

Ingrediente

  • 1 kg pastrama de caprioara.
  • 1 punga tagliatelle(Giovanni Rana).
  • 1 triunghi branza cu mucegai(Fromage bleu).
  • 1 feliuta de cascaval(Penteleu).
  • 100 gr smantana 12,5% grasime.
  • 12 bucati ciupercute.
  • condimente:sare,piper roz boabe,tarhon uscat,rozmarin uscat.

Mod de preparare

3 sau 4 frunze de salata verde,3 sau 4 frunze de andive,castravete verde.

Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim pastrama de caprioara,o taiem in bucati cam de 2 cm,o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o punem pe gratar.Ciupercutele se vor face cam in 15 sau 20 de minute,le scoatem si le punem pe un platou si intoarcem pastrama.Pastrama o incercam cu o furculita sau cel mai bine o gustam sa vedem daca este frageda si facuta.Mie personal imi place mai putin facuta nu uscata.Pregatim frunzele de andive,le spalam si asa cum sunt ca niste barcute,punem in ele catravete verde taiat pe lung si dat cu sare.Pregatim platourile,punem pe fiecare cate 2 frunze de salata verde si barcute de andive in care punem catravete dat cu sare.Punem la fiert apa cu sare pentru tagliatelle,cand da apa in fiert punem tagliatellele si le lasam fix 2 minute,dupa care punem capacul si le mai lasam cateva minute acoperite.Eu am facut exact cum sunt indicatiile pe punga de tagliatelle.Separat facem sosul de cascaval cu branza cu mucegai(fromage bleu).O feliuta de cascaval il taiem in cubulete si il punem intr-o tigaie de teflon intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Incingem bine uleiul si apoi punem cubuletele de cascaval si branza cu mucegai,amestecam incontinuu pana se face aproape ca o pasta si punem si smantana la urma,mai lasam sa dea intr-un clocot si sosul este gata.Cand servim punem peste tagliatelle sosul de cascaval cu branza cu mucegai si presaram bobite de piper roz pe deasupra.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise