Se spala dovleceii si prazul, se curata si se portioneaza, dupa care se amesteca cu bulionul, tijele de telina maruntite si pasta de ardei. Se pun intr-o tava termorezistenta cu pereti mai inalti (lasa zeama), iar peste ele se asaza frumos pastravii in care se indeasa, cu zgarcenie :), cate o bucatica mica de unt slab, pe principiul ca putin unt n-a omorat pe nimeni, dar clar face minuni in privinta gustului final :), patrunjel tocat, felii de usturoi si cate doua felii de lamaie. Cateva felii de lamaie am pus si deasupra.
Se da la cuptor, la 180°C, pentru aproximativ 45 de minute. Legumele raman usor crocante, iar zeama lasata de ele este dementiala. Mai ales daca inmoi in ea o bucata de paine neagra.
Eu prefer sa dezosez pestele imediat dupa gatire. E mai simplu cat este inca cald si nu ma murdaresc decat o singura data.
Mai multe retete pe http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii