Fiecare bucata de pastrav se clateste cu apa rece,se usuca cu hartie tip servet,se condimenteaza pe fiecare parte, inclusiv inauntru. Rosia o taiem cubulete,se condimenteaza cu sare si piper,adaugam usturoiul pisat, se amesteca bine si se stropeste cu putin grapefruit. Se taie 2 felii mari de grapefruit, le taiem in doua si le dam deoparte.Se umple fiecare peste cu sosul de rosii si jumatate de felie de grapefruit. Se stropesc toti cu grapefruit, se lasa 20 minute la rece,dupa care se imbraca in folie de aluminiu fiecare bucata de peste. Se pun pe gratar si se lasa cca 20 minute.Se servesc cu cartofi natur si mujdei de usturoi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii