Fiecare bucata de pastrav se clateste cu apa rece,se usuca cu hartie tip servet,se condimenteaza pe fiecare parte, inclusiv inauntru. Rosia o taiem cubulete,se condimenteaza cu sare si piper,adaugam usturoiul pisat, se amesteca bine si se stropeste cu putin grapefruit. Se taie 2 felii mari de grapefruit, le taiem in doua si le dam deoparte.Se umple fiecare peste cu sosul de rosii si jumatate de felie de grapefruit. Se stropesc toti cu grapefruit, se lasa 20 minute la rece,dupa care se imbraca in folie de aluminiu fiecare bucata de peste. Se pun pe gratar si se lasa cca 20 minute.Se servesc cu cartofi natur si mujdei de usturoi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii