Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25de minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii