Reteta postata pe: 20 septembrie 2011
Ingrediente
2 pastravi, 3 linguri ulei masline, 2 catei usturoi, condimente dupa gust (eu am folosit boia dulce, verdeturi italiene, sare, piper), sucul de la 1 lamaie, pesmet
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata pestele si se sareaza.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimente. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii.Se lasa pastravul lae marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu est posibil lasati-l macar 3-4 ore.A doua zi dam pestele prin pesmet pe ambele parti.Asezam pestele intr-o tava cu grill.
Lasam pestele in cuptorul incins la 180 grade Celsius pana se rumeneste bine pe ambele parti.
Noi i-am servit cu cartofi de primavara (http://www.myfancycake.com/2011/04/cartofi-de-primavara.html) si cu unt aromat (http://www.myfancycake.com/2011/04/unt-aromat.html).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav Italian" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate