autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
1kg de pastrav,500gcartofi,1lamaie,300g rosii cherry,sare,piper,30ml ulei de masline,3catei de usturoi, de cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte;cartofii curatati,spalati,taiati felii mai groase,i-am pus in tava cu sare,piper si putin cimbru,deasupra cateva jumatati de rosii,usturoiul intreg,bucatile de peste iar peste peste,restul de rosii,rondele de lamaie,ulei,1cana cu apa si tava la cuptor la foc moderat 30min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos la cuptor

Pastrav cu sos la cuptor

Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in

242 voturi    24 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

Se spala bine pastravii si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se ung cu ulei de masline

8 voturi    12 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 26 martie 2014

    Da Armin Ghadamiyan,pastravul la maturitate,carnea devine rosiatica,asemenea somonului si facand parte din aceeasi specie,i se spune pastrav somonat.

  • Fara foto

    Roman Daniela , 25 martie 2014

    hmmmmmmmmm e foarte bun ....imi lasa gura apa!!!!

  • Fara foto

    Armin Ghadamiyan , 25 martie 2014

    Pastrav somonat ?

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2013

      Va multumesc,este intradevar minunat!!

    • Bianca

      Bianca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2013

      Arata excelent. Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Foarte aromat si apetisant!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      wow...imi lasa gura apa ...:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pastrav,500gcartofi,1lamaie,300g rosii cherry,sare,piper,30ml ulei de masline,3catei de usturoi, de cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

LUBITA (Chef de cuisine)

Da Armin Ghadamiyan,pastravul la maturitate,carnea devine rosiatica,asemenea somonului si facand parte din aceeasi specie,i se spune pastrav somonat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somon la cuptor
Cookie Settings