Pastrav cu sos la Dubletta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav cu sos  la Dubletta

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 2 linguri unt
  • 500 g smantana
  • faina de porumb
  • 2 linguri whisky
  • 50 ml vin
  • sare, piper, enibahar, oregano, foaie de dafin, o ceapa mica, 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa faca o crusta.

Sosul:

Incingi vasul, adaugi smantana, ceapa intreaga si usturoiul. Cand smantana clocoteste, adaugi in ploaie 3 linguri de faina de porumb, vinul, condimentele si whisky. Imediat ce se indeseste sosul, scoti foaia de dafin ceapa si usturoiul. Acoperi pestele cu sosul obtinut, lasi 5 minute sa clocoteasca impreuna. Daca sosul e prea consistent, mai adaugi putin vin sau lapte. Servesti cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise