Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se da vasul deoparte.
Se scoate miezul de la grepfrut, se desface in bucati, se taie cubulete, se amesteca cu orezul racit,cu restul ingredientelor pentru garnitura, putina sare daca e cazul, se amesteca si se lasa deoparte.
Pestele crestat pe ambele parti, uns cu ulei pe interior si exterior, asezonat cu sare si piper,se pune cate un fir de menta in burta fiecarui peste, apoi se pune pe grilul infierbantat, se lasa 8-10min pana se patrunde, apoi se serveste alaturi de garnitura.
Are un gust axtra!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii