Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se da vasul deoparte.
Se scoate miezul de la grepfrut, se desface in bucati, se taie cubulete, se amesteca cu orezul racit,cu restul ingredientelor pentru garnitura, putina sare daca e cazul, se amesteca si se lasa deoparte.
Pestele crestat pe ambele parti, uns cu ulei pe interior si exterior, asezonat cu sare si piper,se pune cate un fir de menta in burta fiecarui peste, apoi se pune pe grilul infierbantat, se lasa 8-10min pana se patrunde, apoi se serveste alaturi de garnitura.
Are un gust axtra!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii