Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii, ardei, lamaie, ceapa, usturoi si frunze de busuioc. Pastravul se despica in doua si se aseaza pe aceste paturi de legume dupa ce a fost condimentat cu sare, piper si condiment special de peste. Printre pesti se mai pun si jumatati de: rosii, ardei si felii de lamaie. Se stopesc cu ulei de masline si se introduc la cuptorul incins( 200 grade) si se tin cca 30-35 minute.
Se pot servi cu cartofi natur.
Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii