Pastrav pe varza la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pastrav pe varza la cuptor

Ingrediente

  • 3 pastravi
  • 1kg varza alba
  • 1kg varza rosie
  • 1ceapa
  • 1ardei gras
  • 1 borcan rosii in bulion
  • 1/2 lingurita pudra de cumin (chimion)
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate fin si frecate cu sare de lamaie; amestecam totul bine, adaugam 1 ceasca cu apa si lasam sa fiarba cu capac; dupa ce varza este fiarta, condimentam cu sare, cumin, cimbru, usturoi pisat, omogenizam, punem deasupra pestele curatat, spalat, pudrat cu putina sare apoi lasam vasul la cuptor la foc mic 1 ora, intorcand cu grija pestele in acest timp. Servim cu mamaliguta si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise