Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.
Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.
Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.
Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii