Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.
Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.
Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.
Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii