autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu legume

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
•2 pastravi, •2 lamai, •2 rosii, •1 morcov, •1 dovlecel, •ardei gras (o jumatate), •1 legatura ceapa verde, •50 ml ulei masline, •50 ml vin alb, •1 legatura patrunjel, •sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ungem tava de la cuptor cu o lingura de ulei de masline si punem lamaile taiate felii.
Punem pestele curatat peste feliile de lamaie si adaugam legumele . Condimentam cu sare, adaugam vinul si uleiul ramas.
Dam la cuptor pentru aprox 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

Se spala bine pastravii si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se ung cu ulei de masline

8 voturi    12 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit

4 voturi    1 comentariu
1h 12 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Iosif , 30 aprilie 2017

    Delicios

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    minunat! imi place mult pastravul asa ca voi incerca aceasta reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte buna, usor de realizat, cred ca se poate orice tip de peste, nu? Eu nu gasesc in oraselul meu decat merlucius, ton, pangasius, cod.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Delicios de bun

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Foarte bun păstrăvul cu legume!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • •2 pastravi
  • •2 lamai
  • •2 rosii
  • •1 morcov
  • •1 dovlecel
  • •ardei gras (o jumatate)
  • •1 legatura ceapa verde
  • •50 ml ulei masline
  • •50 ml vin alb
  • •1 legatura patrunjel
  • •sare

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Nina Iosif

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
File de pangasius cu lamaie si usturoi