Autor:
Ionutz (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 octombrie 2010
Ingrediente
1 kg ficatei de pui, 2 cepe mari, 2 oua, 10 masline, 50 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Intr-o cratita se pun la fiert ficateii si ceapa, se poate adauga si un cub delikat.
Separat se fierb ouale tari.
Se scot samburii de la masline.
Dupa ce s-au fiert ingredientele se scurge ceapa si se arunca, iar ficateii , ouale si maslinele si o parte din apa din cratita se pun la tocat (eu am folosit robot de bucatarie dupa ce au ajuns la 40 grade). Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se mixeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute.
Il curatam de pielite cu grija,
17 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Ficatul se taie fasii.
Ceapa se curate si se taie marunt.
Ouale se pun la fiert.
Ceapa se soteaza
13 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate