Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina sau unt (prajit este mai bun). Se taie in cubulete sau fasiute subtiri si se pune intr-un castron.
Cepele curatate se taie in bucati mai mari si se calesc in margarina sau untul topit, se adauga condimentele si se toarna apoi peste ficat.
Se pun cateva linguri de compozitie intr-un blender si se mixeaza. Repetati pana terminati compozitia.
Puneti pateul intr-o farfurie si decorati-l cu rosii, castraveti, muraturi, felii de lamaie, ardei gras colorat, etc. Stropiti cu putin ulei de masline. Se da la rece aproximativ 30 minute sa se mai intareasca.
Puteti sa-l serviti ca aperitiv rece cu hrean, salata sau sa-l folositi la tartine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii