Ficateii se curata de saculetii sau urme de fiere, dupa care se spala.
Se fierb 15' in apa in care adaugam 2 foi de dafin, un varf cutit de busuic, 2 catei de usturoi intregi(fara sare, pentru a ramane alifiosi).
Lasam sa se raceasca, dupa care punem ficateii intr-un vas, peste care adaugam smantana, untul, sarea, piperul si mixam (de preferat cu blender-ul) pana cand devine o pasta alifioasa.
In compozitie se poate adauga facultativ si ceapa verde tocata marunt(dupa mixare)
Se poate pune intr-un castron, si se orneaza cu ardei gras si masline, sau se pot face tartine, ornate in functie de imaginatie.
Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii