Pateu pentru sandwich

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateu  pentru sandwich

Ingrediente

  • \"Aceasta reteta am primit-o la cererea mea de la o D-na autriaca din vecinatate care nu numai ca este f. de treaba si pe care o admir si o respect f. mult.
  • Cantitatile ingredientelor este f. mare , dar se pot imparti in functie de necesitate.\"
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1kg de mezel dublu afumat(dürre)
  • - 2-3 cepe mari fin taiate(cat. dupa gust)
  • - 12-14 castraveti murati mari(cant. dupa gust)
  • - 10 oua fierte tari
  • - 1 pac. smintina acra
  • - 1 pac. \"creme fraiche\"
  • - cascaval ras ca.200-250g (emmentaler,gouda....)
  • - \"sauce tartare\" dupa gust
  • - sare + piper dupa gust

Mod de preparare

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt.

Ceapa se taie f. fin la fel si castraveciorii murati si ouale.

Se amesteca cu restul ingredientelor cu atentie si degustund se mai adaoga cite ceva eventual.

De ex. preparat cu doar jumatate din cant. si am pus doar \"creme fraiche\" in pateu.

Este important ca. castraveciorii sa aiva un gust aromat, si pe cit posibil sa se scurga inainte de a-i mixa in masa de pateu.

Va urez spor la preparat si pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise