Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru o ora.
Intr-un bol am amestecat branzeturile cu ouale si smantana mana s-au omogenizat.Am intins foaia de aluat si am taiat cu un castronel forme rotunde,am pus cate o lingura cu umplutura si am impaturit coca aplatizand cu furculita pe margine pentru inbinare.Le-am bagat la cuptor care a fost in prealabil incalzit si le tineti pana capata o culoare aramie.Am intepat fiecare pateu cu furculita.Optional la scoaterea din cuptor puteti sa ungeti pateurile cu ou batut(eu asa fac).
Le puteti manca calde sau reci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii