Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine(se poate folosi robotul) si se tine la frigider minim 1 ora. Se poate tine si de pe o zi pe alta daca nu va e urgent sa faceti reteta. Se intinde apoi o foaie subtire, se ruleaza si se intinde din nou intr-o foaie subtire . Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de umplutura pe o margine a fiecarui patratel de aluat, se aduce marginea goala peste cea cu umplutura, se lipesc bine marginile cu dintii unei furculite si se pun in tava cu hartie de copt.
Se coc pana devin aurii.
Se pot unge cu ou deasupra daca doriti-eu nu le0am facut pt ca se rumenesc si fara.
Este un aluat care aduce cu cel de foietaj cumparat.
Reteta de aluat o am de pe blogul Amaliei cu mii de multumiri.
Aluat puteti face mai mult sau mai putin, in functie de cate pateuri doriti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii