Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si capata o nuanta aurie.
Se adauga pieptul de pui taiat bucatele si se condimenteaza cu sare,piper,bisuioc,maghiran.Dupa ce se caleste putin pieptul de pui se adauga si ciupercile taiate bucati mici iar apoi bulionul.Se acopera vasul si se lasa sa fiarba amestecul ,din cand in cand se amesteca.Cand e aproape fiarta compozitia se adauga 250 gr porumb din conserva.Cand sosul a scazut si carnea este fiarta se opreste focul.Se adauga si cele 2 oua si se amesteca.
Se taie aluatul in patrate de 8-10 cm si din acel amestec se pune cate o lingura in fiecare patrat de aluat.Se ruleaza si se aseaza pateurile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.Se coace aproximativ 25-30 minute.Se poate consuma dupa preferinta reci sau calde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii