Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie.
Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna.
Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute.
Taiem aluatul(dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung.
In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece) .
Ungem marginile cu puţin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini să se lipească.
Taiem fiacare fasie in 9 bucati,pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 25-30 minute .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii