Pateuri cu crenvursti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu crenvursti

Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj
  • 6 bucati crenvursti (afumati)
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • una legatura frunze de patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Crenvurstii se curata de pielita si se maruntesc cu o furculita, intrun bol. Frunzele de patrunjel se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare. Peste cremvusti, se adauga un ou intreg si albusul de la cel de-al doilea ou, frunzele de patrunjel, sare si piper dupa gust si se amesteca bine.Intro cratita se pune uleiul si cand sa incins, se adauga cremvustii , se tine pe foc 15’ in care se amesteca sa nu se arda. Se ia foaia de placinta, se intinde si intindem amestecul pe toata suprafata ei, dupa care rulam foia. Cu ajutorul unui cutit , taiem bucatele de aprox 5cm , pe care le asezam in tava pregatita din timp (cu hartie de copt), astfel incat partile taiate sa fie cu fata in sus si in tava. Cu ajutorul unei pensule, vom unge fiecare pateu cu galbenusul ramas, dupa care vom pune pe fiecare ,in varf, cate putin cascaval ras. Se da la cuptor pt aprox. 30’, pana se rumenesc, dupa care se scot pe un servet de hartie. Se pot consuma atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise