Pateuri cu diferite umpluturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu diferite umpluturi

Ingrediente

  • 1pachet de aluat frantuzesc dezghetat.
  • 1kg de cartofi
  • 3-4 cepe
  • 1/4 kg brinza de vaca putin sarata
  • zahatar sau ceapa verde tocata marunt
  • 2oua
  • crenvusti fierti numai putin

Mod de preparare

Pregatim intii umpluturile.

Cartofii fierti cu o zi inainte.

Ceapa taiata marunt si calita.Se dau prin masina de carne sau se fac pireu cartofii se adauga ceapa si se da la gust cu sare si piper.

ptr umplutura de brinza

brinza se sfarama bine se adauga un ou si zahatar sau ceapa verde si se face ca o pasta.

ptr crenvusti

Se iau citva crenvusti se fireb foarte putin si se lasa la racit.

Se intinde o foaie de aluat sa nu fie prea groasa se pune o parte dintr-o umplatura de cartofi pe marginea aluatului si se face un streng care se taie in portii.

La fel cu umputura de brinza.

La crenvusti se taie patrasele de aluat si se invelesc crenvusti.

Se pune o foaie de pergament in tava se pun portiile de pateuri se ung cu ou si se presoara cu susan.

Se coc la 200 de grade pina cind sint rumenite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise