autor:

alina

» » , , Aluaturi si Foietaje, Budinci, Paste si pizza

Penne gratinate

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g, 2 cartofi, 1 dovlecel, cascaval afumat- 100g, sunca presata- 100g, parmezan- 50g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul taiate cubulete si continuam fierberea. Cand pastele sunt fierte strecuram totul si amestecam cu parmezanul. Intr-un vas de cuptor asezam un strat de paste acoperim cu sunca si cascaval, adaugam inca un strat de paste si terminam cu cascavalul. Dam la cuptor,15 minute, pentru gratinare dupa care putem servi pastele noastre...pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Pronto pufoasă

Pizza Pronto pufoasă

Presarati faina pe masa curata, intindeti aluatul intr-o foaie de 3 mm grosime. Asezati-l pe o tava

4 voturi    2 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam rand pe rand drojdia dizolvata in lapte,sarea,zaharul,oregano

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Ioana (Chef de cuisine):

    Foarte bun! Atat mie cat si juniorului ne-a placut foarte mult. Usor de preparat, rapid si ieftin.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Delicios

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    O reteta care merita incercata!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • cascaval afumat- 100g
  • sunca presata- 100g
  • parmezan- 50g
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini pizza