autor:

alina

» » , , Aluaturi si Foietaje, Budinci, Paste si pizza

Penne gratinate

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g, 2 cartofi, 1 dovlecel, cascaval afumat- 100g, sunca presata- 100g, parmezan- 50g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul taiate cubulete si continuam fierberea. Cand pastele sunt fierte strecuram totul si amestecam cu parmezanul. Intr-un vas de cuptor asezam un strat de paste acoperim cu sunca si cascaval, adaugam inca un strat de paste si terminam cu cascavalul. Dam la cuptor,15 minute, pentru gratinare dupa care putem servi pastele noastre...pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini cu smantana si prosciutto

Tortellini cu smantana si prosciutto

Sosul de smantana si prosciutto se pregateste in felul urmator: Intr-o tigaie se topeste la foc

3 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste cu branza la cuptor by copilou

Paste cu branza la cuptor by copilou

Intr-o oala mai mare se pune apa pentru paste se sareaza, cand aceasta incepe sa dea in clocot se

10 voturi    8 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Ioana (Chef de cuisine):

    Foarte bun! Atat mie cat si juniorului ne-a placut foarte mult. Usor de preparat, rapid si ieftin.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Delicios

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    O reteta care merita incercata!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • cascaval afumat- 100g
  • sunca presata- 100g
  • parmezan- 50g
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan