autor:

alina

» » , , Aluaturi si Foietaje, Budinci, Paste si pizza

Penne gratinate

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g, 2 cartofi, 1 dovlecel, cascaval afumat- 100g, sunca presata- 100g, parmezan- 50g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul taiate cubulete si continuam fierberea. Cand pastele sunt fierte strecuram totul si amestecam cu parmezanul. Intr-un vas de cuptor asezam un strat de paste acoperim cu sunca si cascaval, adaugam inca un strat de paste si terminam cu cascavalul. Dam la cuptor,15 minute, pentru gratinare dupa care putem servi pastele noastre...pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Makaronia tou Fournou

Makaronia tou Fournou

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam

18 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Orez cu pui si curry

Orez cu pui si curry

Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe cutie, in apa sarata(eu nu-l fierb mai mult de 15 minute),se

2 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Ioana (Chef de cuisine):

    Foarte bun! Atat mie cat si juniorului ne-a placut foarte mult. Usor de preparat, rapid si ieftin.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Delicios

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    O reteta care merita incercata!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 4 persoane: pene- 300g
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • cascaval afumat- 100g
  • sunca presata- 100g
  • parmezan- 50g
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza aperitiv